Cursus

Surfschool

de surfsimulator

 

Windsurfing Lochristi-Beervelde werkt met gediplomeerde monitoren, erkend door de Vlaamse Yachting Federatie en BLOSO. Deze lesgevers zijn enthousiast en dynamisch, maar vooral gedreven om jou het windsurfen op een didactisch verantwoorde, speelse manier aan te leren. Van leerlingen, juist afgestudeerd aan het lagere onderwijs tot volwassenen, stralend van levenswijsheid… De lessen worden aangepast aan het niveau en de leeftijd van de windsurfer.

 

 

Formules en kostprijs

cursus

Een overzicht van alle formules en de kostprijs vind je hier terug. Steeds inbegrepen in de lessen zijn: verzekering, begeleiding, lessen, materiaal en gebruik clubaccomodatie.

Periodes

Gedurende de maanden juli, augustus en september worden lessen georganiseerd. Specifieke data vind je in de kalender terug.

Materiaal

cursus

Er wordt les gegeven op bic melody’s. Dit zijn stabiele planken waarop de verschillende technieken makkelijk worden aangeleerd. Voor de gevorderden zijn er ook funplanken (lichte, wendbare planken die een betere techniek vereisen).
De zeiltjes variëren in grootte van 2.6 m² tot 6.5 m² en zijn van de grootste merken op de markt (F2, Neilpryde, Arrows, …). De waaier aan groottes laat ons toe voor iedereen het gepaste zeil te vinden bij verschillend windsterktes.

Diploma

Aan het einde van elke lessenreeks is er een mogelijkheid tot het behalen van een diploma (basis of evolutie 1, afhankelijk van de cursus waaraan je deelnam). Deze theoretische test en praktische proef zullen ingericht worden op het einde van de lessenreeks. Meer uitleg hierover krijg je tijdens de lessen.

VYF

Onze club is aangesloten bij de Vlaamse Yachting Federatie. Wij zijn een erkende surfschool. Bekijk de VYF FO Jeugdlabels.

Veelgestelde vragen

Zijn er nog dingen onduidelijk? Surf dan eerst even naar onze FAQ-pagina.

Inschrijven

Ik ben overtuigd, ik wil me inschrijven!

Contacteer ons

Voel je vrij om ons te contacteren.