Over het juniorteam

JuniorteamHet doel van dit juniorteam is om leden jonger dan 18 jaar beter te leren windsurfen. We gaan in groep deelnemen aan trainingen, wedstrijden en andere activiteiten.

Activiteiten
De voornaamste activiteiten zijn de trainingen waarvoor je enkel de basis van het windsurfen onder de knie moet hebben (diploma is verplicht). Deze trainingen zijn gratis en alleen toegankelijk voor leden jonger dan 18 jaar. We nemen ook deel aan wedstrijden. Inschrijvingsgeld voor de wedstrijden dient men zelf te betalen.

 

Activiteiten Inhoud
TRAININGEN WVG / VYF
Op WVG of op andere locaties
Droogtrainingen
WEDSTRIJDEN Bic Techno Provinciaal
Bic Techno BK
Clubkampioenschappen
Surfiesta
Andere: The Mission, 4-urenrace

Voor meer informatie over onze activiteiten, verwijzen we jullie door naar de juniorteamkalender.

 

Juniorteam

Inschrijven

Enkel leden jonger dan 18 jaar met een basisbrevet in het windsurfen kunnen zich inschrijven voor het juniorteam. De selectie tot het topteam is op basis van je ervaring, je prestaties en inzet van het vorig jaar. Nieuwe inschrijvingen komen standaard in team 2 terecht.

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen? Stuur dan je naam en gegevens op naar onze lessenverantwoordelijke.

 

Wat verwachten wij?

WWSV

De WWSV of de Wind en Watersport Vlaanderen is de unisportfederatie voor watersporten in Vlaanderen, waarbij onze club is aangesloten. In 2008 is de (toen nog) VYF begonnen met de Bic Techno 293 One Design, een jeugdklasse met een lage instapdrempel waar iedere jongere kan aan deelnemen. Onze club is erkend als trainingsclub bij de WWSV. Meer informatie op de site van WWSV.