Welkom op wvg.be!

WVG coronamaatregelen:

❗ Mondmasker is verplicht in de kantine en het sanitaire deel. Behalve als u in de kantine zittend iets consumeert en zich niet verplaatst. Het dragen ervan is in openlucht sterk aangeraden als u zich verplaatst (met op en naar het water als uitzondering) of geen afstand houdt.

❗ Iedereen die een consumptie koopt is verplicht om zich (elke nieuwe dag, 1 persoon per groep) te registreren. Dit kan via het online formulier hieronder, de QR-code aan de toog of via een medewerker.

Volledig overzicht: wwsv.be

Opendeurdag Pacific

Op 12 november opendeurt onze sponsor, Pacific Boardshop in Mechelen. Wij gaan met zijn allen een kijkje nemen en vertrekken om 13u op de club. Wil je mee, kom dan zeker op tijd.

De foto's van het clubfeest kan je vinden in de gallery.

Toegevoegd door Joke Verhegghe op 23 oktober 2005.

Tholen

Op zaterdag 17 september gaan we (onder voorbehoud van wind en mooi weer) naar het spaarbekken in Nieuwpoort gaan surfen .
Diegenen die willen meegaan worden verwacht om 8.30 u op de club. Vertrek om 9.00 u.
Mvg.
Pierre

Toegevoegd door wvg op 08 september 2005.

 

 

Derde clubkampioenschap

Zaterdag 3 september vindt op de club het derde clubkampioenschap plaats. Deelnemen is volledig gratis! Je kan je eigen materiaal of het materiaal van de club gebruiken. Inschrijvingen beginnen vanaf 9u en eindigen rond 10u, de wedstrijd zelf start om 11u.

Toegevoegd door Joke Verhegghe op 24 augustus 2005.

Vlottenrace + BBQ + Beach Party / Examendag

Jong-VLD-lochristi organiseert op zaterdag 20 augustus op de club een groot spektakel. Klik hier voor meer info of bekijk de site van Jong-VLD-lochristi.
OPGELET! Er kan deze dag niet gesurft worden, maar iedereen kan deelnemen aan de activiteiten.

Op zondag 21 augustus (16u) is er terug een examendag, voor wie zijn brevettenboekje wenst aan te vullen. Vooraf inschrijven is verplicht.

Toegevoegd door Joke Verhegghe op 06 augustus 2005.

Tweede clubkampioenschap

Zaterdag 6 augustus vindt op de club het tweede clubkampioenschap plaats. Deelnemen is volledig gratis! Je kan je eigen materiaal of het materiaal van de club gebruiken. Inschrijvingen beginnen vanaf 9u en eindigen rond 10u, de wedstrijd zelf start om 11u.

Toegevoegd door Joke Verhegghe op 27 juli 2005.