Welkom op wvg.be!

WVG coronamaatregelen:

❗ Mondmasker is verplicht in de kantine en het sanitaire deel. Behalve als u in de kantine zittend iets consumeert en zich niet verplaatst. Het dragen ervan is in openlucht sterk aangeraden als u zich verplaatst (met op en naar het water als uitzondering) of geen afstand houdt.

❗ Iedereen die een consumptie koopt is verplicht om zich (elke nieuwe dag, 1 persoon per groep) te registreren. Dit kan via het online formulier hieronder, de QR-code aan de toog of via een medewerker.

Volledig overzicht: wwsv.be

Lidkaarten

Leden die onlangs lid geworden zijn kunnen hun lidkaart komen afhalen op de club.

Toegevoegd door Joke Verhegghe op 21 juli 2005.

Meerurenrace en Examendag + foto's

De meerurenrace gaat door zaterdag 16 juli om 13u. De bedoeling is om op 4 uur tijd zoveel mogelijk het parcours af te leggen.
Op zondag 17 juli gaat er een examendag door waarbij je je brevet kan halen.

De foto's van de opendeurdagen kan je vinden in de gallery.

Toegevoegd door wvg op 11 juli 2005.

 

 

OPENDEURDAGEN!!

Wie wil kennis maken met deze boeiende watersport kan alvast op de club terecht tijdens de opendeurweekends van 2-3 juli en 9-10 juli. Op zaterdag opendeuren we van 14u tot 18u en op zondag van 10u tot 18u. Er is een gratis windsurfinitiatie onder begeleiding van monitoren. Bekijk onze affiche.

Toegevoegd door Joke Verhegghe op 09 juni 2005.

Eerste clubkampioenschap

Zaterdag 21 mei vindt zich op de club het eerste clubkampioenschap plaats. Deelnemen is volledig gratis! Je kan je eigen materiaal of het materiaal van de club gebruiken. Inschrijvingen beginnen vanaf 9u en eindigen rond 10u, de wedstrijd zelf start om 11u.

Ook de foto's van de uitstap naar het Spaarbekken kan je bezichtigen in de gallery.

Toegevoegd door Joke Verhegghe op 14 mei 2005.

Uitstap Spaarbekken Nieuwpoort

Vrijdag 6 mei gaan we op clubuitstap naar het Spaarbekken in Nieuwpoort. We vertrekken vrijdagmorgen om 8u00 aan de club.
Het kamperen kan jammergenoeg niet doorgaan.

Toegevoegd door Joke Verhegghe op 28 april 2005.